Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Indiánský erotikon - aneb Tajemství čerokézských ložnic

Vdala jsem se za indiána z kmene Čerokí a vdechla indiánskou duši. Nebudete mi toho závidět moc, ale jedno přece. V ložnici se nenudíme a indiánští muži, nejsou nikdy sobečtí. Tammy, miláčku, snad mě nezabiješ.

Odhalit tajemství čerokézských ložnic a nepobouřit český národ, vyžaduje odvahu.

Ženy a dívky se zasní, a představí si jiskřivé napětí, které se jich zmocní, když si nahý svalnatý indián rozhodí po zádech dlouhé, černé vlasy až do pasu, a za svitu ohně, se jeho bosá noha dotkne chlupaté kožešiny pohodlného lůžka v TeePee.

Muži se také zasní, jelikož si představí, že právě oni jsou ten indián.

Ano, každý jste indián. Jen jste na to jaksi zapomněli a ráda bych vám připomněla, že být indián, je vlastně duševní stav. Dlouhé černé vlasy může mít kde kdo.

Ale cítit a vnímat jako indián, to vyžaduje trochu cviku.

Také si nepředstavujte, že indiánský sexuální život probíhá jako u vás doma.

Tím mám na mysli:

Žena: „Častá bolest hlavy, únava, jsem vynervovaná z práce, z dětí, z rodičů. Mám tampón, protože to mám dostat, mám tampón, protože jsem to dostala, a mám tampón radši déle, kdyby se to vrátilo.“

Dále:  „Už zase? Vždyť jsme to dělali v sobotu.“, „Spi, vstáváme brzo.“, „Tak jo, ale nastrčím ti jen boček.“, „Jsi otravnej, to je neskutečný.“, „Fakt na to nemám chuť.“, „Bolí mě v krku.“, „Nejsem umytá.“, „Nejsi umytý.“, „Psst, probudíš děti.“, „Tak jo, ale rychle.“, „Co na tomhle lidi mají, to fakt nechápu.“, „Až ráno.“ Ráno: „Až večer, až bude klid.“, „Tak jo, ale koupíš mi ten nový kabát.“, „Nejsem oholená.“.

Muži: „Chce se mi spát.“, „Přestaň, chceš to každý týden, jsi normální nymfomanka.“, „Jsem unavený a ve stresu.“, „Která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží.“, „Až dohrají fotbal, pak tě vzbudím.“, „Teď ne, chce se mi na velkou.“, „Příště se líp ohol.“, „Až ráno, to mám pnutí.“ Ráno: „Až večer, teď děsně potřebuji čůrat.“, „Jsi pitomá, to nebylo 30 vteřin.“, „Na tohle jsem už starý.“.

Tak to vidíte. Zavání to škemráním, doprošováním, žebráním, nebo výměnou za něco.

A já vám prozradím tajemství, díky kterému se bude cítit jako pravý indián a vy, správné ženské, jako nádherné indiánské manželky.

Tedy ne, že by na tom bylo něco světoborného – je to prostě jen v hlavě.

Vlastně, v hlavách obou.

Tak jako mnozí z vás, jsem si prošla puritánskou výchovou svých rodičů, čímž myslím: o sexu se mlčí, nahé tělo je fuj, věneček je tvé jediné bohatství, slušná ženská to dělá jen v noční košili a pod peřinou, a ten s kým se vyspíš, toho si i vezmeš, a je to děvka, měla už tři chlapy.

Jsem šťastná, že tyhle blbosti už naše děti poslouchat nemusí.

Přesto jsem byla dost překvapená, když jsem se vdala za Tammyho, indiána z kmene Čerokí a můj sexuální život nabral zcela jiný rozměr.

Pochopila jsem, že sex je tu pro radost, je zcela zásadní pro duševní propojení muže a ženy, a že jsem ho celý život dělala a chápala naprosto špatně.

Protože sex má hlavně a teď se nelekněte – duchovní rozměr.

Neříkám, že jsem nezažila rychlovku na zemi Tammyho předsíně, v jeho bytě v New Yorku. Ale to bylo spíš tak pro zábavu, pro rychlé seznámení a omotání si mě /ve skutečnosti jeho/, kolem prstu. A také jsme si potřebovali ukázat těla, abychom nekupovali zajíce v pytli.

Navíc si myslím, že Tammy potřeboval vědět, jestli unesu tíhu jeho indiánské krve.

A protože láska je mocná čarodějka a Tammy moc hezký, samozřejmě jsem věděla, že indiánská krev mě nevyděsí, a snesu ji naprosto v pohodě. Protože s Tammym – se vydám i do pekla.

No, a tohle je zdárný příklad toho, že láska ubírá na mozku a jako anestetikum nás uklidní, uvolní a svět nabarví na růžovo.

To, že jsem Češka, a můj původ je český, Tammyho vyděsilo podstatně víc, jelikož slovo chesakee /česakí/ znamená čerokézky čarodějnice. Když jsme se tomu dost nasmáli, on víc, protože netušil, že některá slova mají opravdu stejný význam, zeptal se mě, zda jsem připravena vdechnout jeho duši.

A pak se svlékl do naha a své dlouhé černé vlasy, si pomalu rozhodil po zádech, usadil se do tureckého sedu a zavřel oči.

Tím vyděsil mě.

Opravdu jsem znala a zkusila všechny sexuální polohy, ale turecký sed mi přijde nejméně pohodlný. Pak jsem si řekla no, co už, třeba jsem špatně rozuměla, a nemám vdechnout duši. Taky proč, že jo.

Jednak jsem už vdechla kde co, a málo co mě vyvede z míry. Je pravda, že ty dvě fazole, které mi sestřenice pracně nacpala do nosu, že je pak spolknu, zaměstnal na dlouhou dobu tým lékařů, a lžičku, kterou jsem si přicucla na horní patro, kde se pevně zahákla mezi zuby, ocenil doktor na pohotovosti zasyknutím: „Další debil.“

Rychle jsem si tedy přes hlavu svlékla šaty, a když mi Tammy konečně vyprostil zaseknutý řetízek s madonkou ze zipu, zašeptal: „Jsi dost zbrklá.“

Usmála jsem se a řekla: „Moc tě chci, Tammy.“

Jenže Tammy mě chytil za ruku, usadil se znovu do tureckého sedu a mě posadil před sebe.

A já se zatvářila otráveně, protože zbrklá vlastně jsem, a chci všechno hned, bez zbytečného zdržování. Prostě si potřebuji vyčistit hlavu. A ne sedět na zemi, kde mi je zima.

A Tammy otevřel oči, usmál se na mě a otočil oči vzhůru.

„Kam pospícháš, máme spoustu času.“ Řekl tak líně, že jsem ho chtěla v tu ránu zabít.

Ovšem nechtěla jsem odkrýt karty, zabít ho můžu i později, a tak jsem přikývla: „Spouuuustu času.“

Tammy kývl a nahnul se ke mně.

No a já pochopila, že předtím, jsem slyšela opravdu správně.

Tammy chytil můj obličej do dlaní a palci stiskl zvláštní místečka, těsně pod líčky a jemně zatlačil. „Zavři oči.“ Zašeptal.

Poslušně jsem zavřela oči, vzdorně si říkajíc, to je poprvé a naposled, kdy ho budu poslouchat.

Jenže vzápětí jsem ucítila jemné brnění, které se přenášelo z Tammyho rukou do mého těla. Přenášelo se jemňounce po kostech, nervových spojeních, do všech částí mé bytosti. Začala jsem cítit uprostřed hrudníku hřejivé teplo a nedočkavé vzrušení. Bylo to nádherné. Připadalo mi, že se Tammy dotýká podstaty mého já, hladí každou buňku, každou žilku.

Tammy změnil polohu palců.

Jeden umístil do prohlubně těsně nad rty a druhý nad kořen nosu. Silněji zatlačil.

Ucítila jsem naprosto lehkou hlavu a z hrudníku se horké teplo přeneslo výš, až na okraj krku.

Nadechla jsem se. Cítila jsem se podivně lehounká, bezstarostná, volná.

Z Tammyho rukou do mě proudila energie, jemná, ale mocná.

Cítila jsem, že se spojujeme, že se stal součástí mě.

Samovolně jsem otevřela ústa a silně se nadechla. V tu chvíli se pocit rozkoše z hrudníku rozlil v několika vlnách do celého těla, k rozkroku i do mozku současně, vybuchl a přelil se tam a zas zpátky. Rozkoš mě zalévala zas a znova, moje tělo se začalo silně třást.

Tammy sundal ruce z mojí tváře a já otevřela oči.

Předklonila jsem se a on mě pevně zachytil za ramena. Nechápala jsem, co se stalo. Tohle jsem ještě nikdy nezažila. Vydýchávala jsem se a snažila se rozumem zachytit něčeho vysvětlitelného.

Tohle byl sex. Fakt tohle byl regulérní sex.

Jenže bez použití pohlavních orgánů. A tisíckrát silnější a uvolňující. Prostě božský. Nechápu.

Tammy mě k sobě přitiskl.

„Vdechla jsi moji duši. Hned napoprvé. Odteď ti už nikdy nebude stačit sex od jiného muže. Tohle je slib věrnosti.“.

A já věděla, že to je pravda.

Nic jiného už mi nikdy nebude stačit. Tamto všechno je jenom hra. Tření.

Ale tohle, to je to opravdové, vášnivé a zničující, svazující.

Než jsem se stačila vzpamatovat, Tammy si mě posadil do tvrdého klína.

Na tom tření taky něco bude.

---------------------------

Každopádně chci říct, že bodů k tisknutí je víc a každý má svůj význam. Při sexu zezadu se dají palci tisknout místečka těsně nad zadkem, pod lopatkami, nebo pod krkem podél páteře. Je to tak silný zážitek, že to budete chtít dělat zas a znovu. Jen je musíte najít a zkombinovat.

Další místa jsou na hrudníku, mezi prsy, dále u bradavek, nad pupíkem, nad stydkou kostí a v tříslech. A také na bocích, nejvíce vedle prsou.

Na rukou jsou mezi palcem a ukazovákem, další na zápěstí, v ohybu lokte a u ramenního kloubu.

Určitě vyzkoušejte.

Indiáni, aniž by to měli nějak pojmenované, v podstatě provádějí tantrický sex.

Přivedou vás do transu, probudí ve vás vzrušení a rozkoš. Vdechnete jejich duši, radostnou a volnou.

Také zjistili, že pokud se omezí nějaký tělesný vjem, zesiluje to vjemy jiné. Proto si při sexu zavazují oči, omezují hybnost, svazují ruce a nohy. Zesiluje to prožitek a tělo se tak soustředí jen a jen na rozkoš. Mezi bolestí a rozkoší je jen tenká hranice.

A jestli přemýšlíte, proč indiánský sex tak funguje, prozradím vám ještě jednu věc.

V okamžiku, kdy vdechujete duši svého muže, se vaše duše propojí. Duše je věčná a nestárne, má stále stejnou energii. Proto se navzájem vnímáte jako stále mladí, plní síly a jako poprvé.

A tohle je tajemství čerokézských ložnic. Sex je zábava, je zadarmo a je úplně jedno jak vypadáte.

Vnímají se duše. A ty, máme stále mladé.

Pravda, musím uznat, že je to také tím, že indiáni jsou nesobečtí. Pro svoji ženu, vážně udělají všechno.

A ještě vám musím říct jedno tajemství.

Žádné indiánské manželství není bezdětné. Víte proč? Protože indiáni jsou natolik solidární, že pokud se páru dlouho nedaří zplodit potomka, muži si tajně v noci na lůžku vymění místa. Prostě si vypomůžou. Žena se to nikdy nedoví a pod rouškou tmy, může zaskočit i několikrát. Spokojená a šťastná žena, to je základ pevného vztahu.

Je pravda, že čerokézské děti jsou si hodně podobné. Ale není to nakonec jedno?

Vadí mi jen jediné, a to, že indiánští muži na svoji ženu nikdy nežárlí.

Ježíši, jak já bych moc chtěla, aby si Tammy zažárlil, aby se sžíral krutou bolestí, při představě, že jsem v náručí cizího muže. Aby trpěl jako pes.

Jednou, ještě v bytě v New Yorku jsem se chystala na dámskou párty v prestižním klubu. Ještě před ní, jsme se s Tammym pomilovali. Tantricky i jinak. Bylo to tak silné a krásné, že jsem si při oblékání prozpěvovala. Když jsem se obula a loučila se s Tammym, řekl mi: „Jsi nádherná. A klidně mi můžeš zahnout. Ale chtěl bych být u toho a vidět tvůj výraz, když tě ten chlap normálně ojede. Myslím, že bys ho asi zabila.“

A měl pravdu. Myslím, že bych ho fakt zabila, protože by mi to nestačilo. Nikdy.

Tak, a teď víte, proč indiáni nikdy nežárlí. Prostě nikdo není lepší než oni.

Fakt frustrující.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Danka Štoflová | středa 3.11.2021 12:35 | karma článku: 44,81 | přečteno: 4364x
  • Další články autora

Danka Štoflová

Bukake salónek po Magnesia Litera

Přípravy na vyhlášení cen Magnesia Litera byly velkolepé. Chtěla jsem zářit, vypadat krásná a štíhlá, zkrátka jako bývají hollywoodské hvězdy na červeném koberci, ačkoliv nejsem ani jedno.

6.5.2024 v 9:55 | Karma: 38,23 | Přečteno: 4304x | Společnost

Danka Štoflová

Strach po indiánsku

Strach je náš věčný průvodce. Je to náš společník, spává s námi, sedí nám po boku, svírá nás a objímá. Není krutý ani zlý, jen trvalý. Indiáni mají svůj způsob, jak se s ním vyrovnat.

24.4.2024 v 8:45 | Karma: 43,44 | Přečteno: 3663x | Společnost

Danka Štoflová

Žeton štěstí od šamana

Indiáni se neradi fotí, věří, že fotka jim vezme duši. Ale zato se smějí od rána do večera, jejich humor je hodně za hranou upjatého evropského myšlení. Já neumím vyprávět vtipy, a děsně ráda a děsně blbě hraju karty.

5.4.2024 v 9:27 | Karma: 42,72 | Přečteno: 3217x | Společnost

Danka Štoflová

Chyť se hořícího paroží!

Lidé a strach k sobě od nepaměti patří. Strach nás celý život doprovází, prostupuje, ochromuje, ovlivňuje a přesto nám dává zvláštní sílu. Posiluje totiž naději. Pojďme se podívat, jak to se strachem mají indiáni. Léčí ho ohněm.

8.3.2024 v 10:59 | Karma: 43,26 | Přečteno: 4181x | Společnost

Danka Štoflová

Vábnička na muže

Vábnička je nástroj napodobující zvuky samic v říji, vábí a přitahuje, nenechá nikoho na pochybách, že si báječně užije. Já jsem muže vábila, aniž bych to tušila, a to díky své genetické výbavě, která se zprvu nezdála nic moc.

27.2.2024 v 14:09 | Karma: 45,30 | Přečteno: 7869x | Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno 

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Studenty protestující za Gazu měsíce trénovaly skupiny napojené na Hamás

7. května 2024

Premium Masivní demonstrace za konec bojů v palestinském Pásmu Gazy, jež se v posledních týdnech rozlily po...

Nového děkana po Ševčíkovi na VŠE nezvolili, jediný zájemce to očekával

7. května 2024  16:05,  aktualizováno  19:56

Akademický senát Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze (NF VŠE) nového děkana v...

Izraelská armáda drží palestinskou stranu Rafáhu, v Káhiře se jedná o příměří

7. května 2024  7:44,  aktualizováno  19:29

Izraelská armáda v úterý zahájila operace ve východních částech Rafáhu na jihu Pásma Gazy. Obsadila...

  • Počet článků 117
  • Celková karma 42,92
  • Průměrná čtenost 6800x
Mávla jsem proutkem, pod plamínkem svíčky, krásně se červenáš, neznáš moje hříčky. Měla bych tě varovat, možná umím čarovat.

VE ČTVRTEK 18.4.2024 PROBĚHLO VYHLÁŠENÍ CEN MAGNESIA LITERA, KDE JSEM BYLA NOMINOVANÁ VE FINÁLE, V KATEGORII HUMORISTICKÁ KNIHA.
PŘI VYHLÁŠENÍ MOJE JMÉNO NEZAZNĚLO, ALE BYL TO KRÁSNÝ ZÁŽITEK, MNOHO PŘÍPRAV A PÁR KALÍŠKŮ SLIVOVICE. TAK SNAD PŘÍŠTĚ ❤️
P.S. Potřásla jsem si rukou s Arnoštem Goldflamem a řekla mu, že ho mám ráda...a on řekl: "Jéé...děkujuuu."

NOVINKA: Audiokniha je tady! Můžu prozradit, že ji pro vás namluvila držitelka dvou Thálií a moc se povedla.

Najdete ji zde: 

https://www.audiolibrix.com/cs/Directory/Book/13792/Audiokniha-Jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-Ceroki-Danka-Stoflova

Moje další kniha INDIÁNSKÝ EROTIKON vyjde v ZÁŘÍ 2024, těším se moc!
Právě pracujeme na korekturách.
Píšu pro vás další knihu, ráda bych ji do konce roku odevzdala.

 

Knihu najdete zde:

https://www.kosmas.cz/knihy/518955/jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-ceroki/

Elektronická kniha zde:

https://www.kosmas.cz/knihy/527287/jak-jsem-rodila-indianskeho-syna-z-kmene-ceroki/

Kdo mě má rád, může mi napsat na:

 dankaelisstyee@yahoo.com

Seznam rubrik